Overzicht openstaande CJIB-boetes voor ander opvragen

U kunt ook een overzicht van de openstaande CJIB-boetes voor een ander opvragen. Hiervoor dient u het schriftelijke aanvraagformulier gebruiken. U dient ook toestemming te hebben van de persoon voor wie u het overzicht van de boetes opvraagt.

Aanvraagformulier

Voor het aanvragen van een overzicht van de openstaande CJIB-boetes kunt u het volgende aanvraagformulier gebruiken:

> Aanvraagformulier openstaande CJIB-boetes

U kunt het formulier op uw computer invullen. Print het vervolgens uit, onderteken het formulier beide en stuur het met de kopie van het geldige legitimatiebewijs naar het adres dat op het formulier staat vermeld.

Het formulier moet volledig zijn ingevuld. Daardoor voorkomt u vertragingen in de procedure voor de aanvraag van het overzicht van de openstaande boetes bij het CJIB.

Kopie geldig legitimatiebewijs

Als u het formulier invult als gemachtigde, dan moeten zowel uzelf als degene voor wie u het overzicht aanvraagt het formulier ondertekenen. Ook moet u een kopie van een geldig legitimatiebewijs meesturen van degene voor wie u het overzicht aanvraagt.

Bewijsstukken wettelijke vertegenwoordiging

Doet u de aanvraag namens een wettelijke vertegenwoordiger van iemand die jonger is dan 16 jaar of van een iemand die onder curatele of onder bewind is gesteld? Dan moet u bewijsstukken meesturen waaruit blijkt dat diegene inderdaad de wettelijke vertegenwoordiger is.

 

< Terug naar Boete-cjib
Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden