Werkwijze aanmelding zaak

U kunt uw zaak via de website aanmelden middels het daartoe bestemde aanmeldformulier. Meld echter alleen uw nieuwe zaak aan wanneer u een oproeping hebt ontvangen voor een zitting bij de kantonrechter in verband met een vordering van de officier van justitie tot het toepassen van gijzeling wegens openstaande boetes van het CJIB.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, zullen wij deze direct doorsturen naar een gespecialiseerde gijzelingsadvocaat bij u in de regio. Wij werken samen met verschillende advocaten in heel Nederland, die wij zorgvuldig hebben geselecteerd op kennis, ervaring, en aanpak.

De advocaat zal binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u opnemen om de zaak te bespreken. De advocaat zal met u de mogelijkheden bespreken om zo goed mogelijk verweer te voeren tegen de vordering tot gijzeling. De advocaat zal u uitleggen wat van u verwacht wordt, en welke bewijzen u moet meenemen naar de zitting. Tijdens de zitting zal de advocaat u bijstaan. Met een gespecialiseerde advocaat aan uw zijde vergroot u uw kansen om te voorkomen dat de kantonrechter de vordering tot gijzeling toewijst.

Pro deo advocaat

Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten zijn bereid om u ook pro deo bij te staan. Pro deo rechtsbijstand houdt in dat de kosten van de advocaat worden vergoed door de Staat, en dat u hoogstens een geringe eigen bijdrage hoeft te betalen.

> Meer informatie pro deo advocaat

Gratis en vrijblijvend

Onze dienstverlening is overigens volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft ons niets te betalen voor de doorverwijzing naar een advocaat. Ook bent u vrij om achteraf toch geen gebruik te maken van de advocaat naar wie wij u doorverwijzen. Wilt u liever een andere advocaat via ons netwerk, neem dan even per e-mail contact met ons op. Geef in de e-mail een uitgebreide beschrijving van de zaak, zodat wij dan de beste advocaat voor uw zaak kunnen zoeken. Vergeet niet om ook uw personalia en contactgegevens door te geven, zodat wij die direct mee kunnen sturen naar de advocaat uit ons netwerk.

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden